Zlatan och PSG, Chans till CL-final?

Ska Zlatan äntligen förverkliga sin dröm om en champions legue titel?
Nja, kanske kanske… låt oss ta en titt på dagens match.
PSG har haft svårt att få till ett lagspel, spelarna kanske inte har haft tid att lära känna varandra spel men det ansvaret står hos Angelotti (tränaren) och idag såg det ut som om spelarna hittade varandra bättre och hade mer självförtroende. Dom spelade med mer vilja och attackerade bra. Iallafall första halvlek som dom vann med 3-0.
Zlatan satte in en straff, och fick göra sitt coola målgest, ÄSLKAR den!!!
Thiago Silva satte in andra målet och Alex tredje.

Första halvleken grym! Zlatan såg ut att vara på hugget och man märker att han har en ny motivation, ny gnista, han sträcker ut foten det lilla extra varje gång!
Man märker att han verkligen vill, och den gnistan var det nog längesen han hade. även om han lyckats skitbra på slutet, men nu tror jag han gör det med extra glädje i spelet.
andra halvleken var lite långtråkigt och sämre. Men helt ok, kanske blev dom för självsäkra, man märkte att många ville skjuta och göra mål. Zlatan spelade bra och klar godkänt för dig Zlatan, min kompis…
4-1 slutade matchen med Pastore som siste målskytt, en spelare som jag inte hade hört talas om innan zlatan flyttade till frankike men som spelar jätte bra, lite ego ibland men han vill nog visa sig lite. Det förstår jag.
Zlatan byttes ut i 70:e minuten nångång mot Lavetzi som inte gjorde så mycket när han kom in… men låt han börja i startelvan så blir det nog en förändrig på det, han e skit duktig.

Laget har  potential men för att vinna Pokalen eller bucklan så måste dom jobba på konditionen och lagspelet mer… hitta varandra lite bättre och backarna måste våga gå på mer och vara starkare… nu när Thiago e där kan han nog styra upp det, eller iallafall täcka upp det om dom andra gör fel, han e faktiskt så bra. Men det är inte omöjligt, det är några matcher kvar och mycket kan hinna förbättras till det. Nu vann dom iförsig men det var mot en Kiev som inte är lika heta som Real, City, Barca osv. så det krävs mer än så.

Men tack Zlatan för målet och due bara så GRYM! (förresten, när ska du lämna tillbaka min film som du låna? äsh, du får den ;)

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.