”Sponsrad Video” MAX & DERAS NYA VAPEN! CRISPY FRIES –

max(Detta är ett sponsrat inlägg men åsikterna är mina egna…)

Det var ett tag man åt snabbmat ute, men jag tog möjligheten igår att prova något riktigt gott. Nått som skulle få mig att vilja komma tillbaka mer till just denna restaurang. Jag pratar om MAX, hamburgerrestaurangen. Jag har alltid älskat deras koncept, få allt tillagat framför dig och på beställningen, jag beställer t.ex en Max hamburgare? & Jag får en fräsch och nystekt Max hamburgare lagat av färska råvaror framför dina ögon. Simpelt, inget som legat  där i 3-10 minuter och kallnat och tappat smak.
Men vi alla känner redan till MAX och deras goda hamburgare, det som fick mig dit denna gång var något som jag med säkerhet vet att dom flesta kommer att gå tillbaka för, deras Crispy Fries!
“En unik smaksensation av noggrant utvalda potatissorter som friteras med skalet kvar. Det portugisiska havssaltet ger en naturlig sälta och den tunnare formen en krispighet som håller längre.”
Det var ärligt talat riktigt gott och jag kommer definitivt gå tillbaka för mer, och lite oftare nu.
Det tog  7 år för Jonas Mårtensson (Chefskock på MAX och tidigare anställd av hovet) att hitta den rätta smaken, han tog sin tid men… det var nog värt det. Crispy fries är nått du bör testa för du kommer säkert hålla med mig.

Här under kan du se en kort dokumentär hur det gick till väga.

MAX… I’LL BE BACK! // Philippe Antonio

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.