Spelrecension: CALL OF DUTY: GHOST Multiplayerdelen

codghost5

Jag är en av dom som varje år längtar till Activisions Call of Duty releaser. Älskat spelen ända sen Modern Warfare till konsol släpptes. I början testade man single player läget som alltid följer med spelen, men på slutet har dom inte hållit måttet. Dom två senaste har jag inte ens rört. Så på denna gjorde jag inget undantag heller.

Modern warfare var den som jag gillade mer, Black Ops 1 var okej men den senaste Black Ops 2… inte så mycket. Nu har en ny genre av Call of Duty börjat, den kallas Ghost, jag var verkligen ivrig att äntligen få sätta händerna runt kontrollen och börja spela.

codghost2 codghost1

Nu har jag nästan spelat i ca en vecka, och som sagt bara multiplayer delen. Men jag måste tyvärr säga att jag är besviken. Det är inte mycket nytt men det gör inget för jag gillade det gamla goda, men tyvärr tycker jag vapen systemet bara blir sämre och sämre varje år. Man får points för att köpa grejer och man kan köpa vilket vapen som helst, det jag saknar är utmaningar som förr, då man verkligen var tvungen att komma upp i en speciell level för att öppna ett vapen. Det gjorde att man satsade extra då på att spela ordentligt och mer för att försöka levla så fort som möjligt. Nu kan man köpa vapnet direkt nästan och alla tillbehör och sen är det liksom slut, motivationen med att öka level slutar nästan där.

codghost4

Det som också har blivit sämre tycker jag är spawningen (där man börjar efter att man dött) ofta känner man att man börjar för nära fienden och hinner inte ens reagera innan man blir skjuten bakifrån, stör som fan.

Banorna är inget wow heller, finns typ 2-3 banor jag gillar… sen känner man ofta att man spelar samma banor för kontinuerligt.
Jag vet inte… ville verkligen älska denna Cod, försökte hitta kärleken i den som man hade förr men det känns som om serien och spelutvecklarna inte har samma passion för spelet som förr.
Call of Duty Ghost i helhet är ok, men ok är inte bra när dom förut alltid varit bäst.
Nu måste jag nästan se lite åt sidan och börja testa Battlefield 4, något jag inte haft ögonen särskilt mycket på, men känner inte att jag fått det jag ville ur Cod Ghost Multiplayer. Tyvärr Activision, gå tillbaka i tiden, kolla er Modern Warfare 1 & 3… ta det bästa ur dom, gör mera kreativa banor och fler, sen börja om.

codghost3

Betyg: 6,5/10
+Mobilappen är nått nytt. Att man kan spela som brud nu.
-Tråkiga banor, spawningen, inte alls motiverande att levla. 

Glöm inte att rösta på oss genom att bara klicka på loggan under! :D tack!
Rösta på mitt bidrag!

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.