Recension: Just Dance 2015 (PS4)

JUST DANCE 2015
Format: Xbox One, PS4, Wii U, PS3, Xbox 360, Wii Genre: Musik Utvecklare: Ubisoft

Äntligen har Just Dance 2015 släppts! Alla hälso/sport intresserade gamers kolla hit =) Barnfamiljer också!
Just Dance 2015 är ett Ubisoft spel som handlar om dans och musik. Ett spel där att lära sig koreografi är viktigt men att ha uthållighet likaså, så du kan ge dig på att det här är bra för din kropp och själ.

Ok, så fort du startar Just Dance 2015 får du en meny som består av 4 st olika spellägen.
World dance hall, challenger mode, on stage mode och karaoke mode… här under förklarar jag vad man gör i dom.

just dance 2

World Dance Hall
Här möter du andra spelare online och kan dansa med vem du vill i hela världen som har spelet. Du kan skapa egna dansgrupper, tävla i olika temor och jämföra ranking och statistik.

Challenger Mode
Här möter du andra personer runt om i världen i en Battle, det som är bra här är att man inte behöver vara online samtidigt som den andre spelaren, utan du möter en sparad version av en annan spelare och försöker att slå den.

On Stage Mode
Vill du spela med en vän hemma och dansa med varandra väljer man det här, det här körde vi mest och vi hade riktigt kul. Fest fixaren ;)

Karaoke Mode
I det sista spelläget kan du även sjunga karaoke samtidigt som du dansar, så Just Dance 2015 handlar inte bara om dans, har du bra röst och har lite rytm ska du våga dig på den här.

JUST DANCE

Du har över 40 nya låtar där b.la Pharrell Williams “Happy” låt är med, en låt man inte kan få nog av. Du har låtar från artister som Run DMC, Aerosmith, Bonnie Tyler, One Direction… ja listan är lång och det finns en hel del bra låtar.

När du spelar Online har du möjligheten att se videos från andra som har spelat och det är en riktigt kul funktion, kollar man på topplistan på videos med mest tummar upp kommer du att få ett riktigt gott skratt. Funkar smärtfritt och är enkelt att lära sig.
Just Dance 2015 behöver kamera på konsolen, den följer efter dina rörelser och du måste göra dom så bra som möjligt för att få så höga poäng du bara kan få.
Just Dance är vacker att titta på, färglada menyer och temor gör det roligt att titta på, låtarna och musiken är sköna, det liksom sprutar glädje på dig.
Jag älskar att sporta och detta spel var något nytt för mig, men det funkade riktigt bra och det verkar som om jag kommer fortsätta att spela detta, kanske lägga upp ett schema för att motionera lite extra, hälsan är ju viktigt och Just Dance 2015 har gjort motionen lite roligare ;)

Betyg: 8,5/10

JD2015_screen_LOVE_ME_AGAIN_XBOXONE_e3_140609

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!