Recension: FIFA 14 ( PS4 )

(Först och främst så kan ni hitta recensionen till Fifa 14 till dom äldre konsolerna här.)

fifa-14-messi

Är det bara grafiken som fått förändring eller finns det nått mer att hämta i Fifa 14?

Jag älskar Fifa, även fast det var inte längesen som jag flyttade från Konamis Pro Evolution… men Fifa har blivit grymma. Nu när nya generationens konsoler är här var Fifa en av dom stora spelen jag ville testa. Just för att jag redan var så förtjust i ps3 versionen men jag ville också se skillnaderna.

Ps4 har ju inte funnits länge och jag förväntade mig inga stora förändringar, men jag fick mig en del överraskningar.

fifa14_pc_jostle_wm fifa_14

Fifa 14 till PS4:an är mycket mer polerad och mjukare i grafiken, här ser vi den största skillnaden. Tröjorna på spelarna rör sig, det hoppar gräs ut genom planen när man glidtacklar… publiken är nu i 3D… alla dom här små grejerna gör rätt så stora skillnader då spelet känns nu ännu mer verkligare. Men det jag blev mest tagen av var repriserna när man gör mål eller då domaren blåser av efter en riktigt ful tackling. Vilken grafik!
Man får verkligen lust nu av att se repriserna vilket också får det att se mer ut som en riktig match på tv. När man gör mål så får man se tre repriser, alla från olika kameror, den jag rekommenderar att ni tittar på för att förstå vad jag menar är repris nummer 3!
Jag säger bara, magisk…

FIFA14_XboxOne_Etihad_LivingWorlds_Crowd

Så, nya versionen av Fifa 14 till PS4 innehåller mer animationer, bättre & mjukare grafik, 3D publik & smartare AI. Jag personligen tycker dessa nya funktioner gör Fifa 14 till ps4 till den bästa fotbollspelet som finns där ute att få tag på.
Har du köpt Fifa 14 till ps3 kan du uppgradera dig billigt till ps4 versionen via PSN menyn i din playstation 4.
Det ända som inte förbättrats eller som jag inte gillar är att man ibland får möta folk med väldigt dåligt internet online. Och eftersom det är poängbaserat när man kör Säsong te.x så kan man inte gå ur spelet för då får du minuspoäng.
Men det händer inte ofta så det kan jag leva med.

Betyg: 9,5/10
+ Bättre animationer, vacker grafik och atmosfär! 
– Online delen när man möter någon med låg internet.

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.