Pele sitter bredvid oss!

Så fort han satte sig ner bredvid oss i tunnelbanan kunde jag inte låta bli att kolla på honom, “Shit vad han liknar Pele” tänkte jag! Jag försökte fota han på alla vis och jag t.o.m tror han märkte till slut att jag försökte så mycket så han gav mig värsta posen! Lite pinsamt, men… Kolla! E de Pele eller ni får avgöra!

20120902-174144.jpg

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.