THE COMIC

domcoola

DOM COOLA I denna serie får vi följa Brorsan, en karaktär som är väldigt lik mig i verkliga livet (skulle kunna säga att det är jag, men vill inte då jag kanske kan hamna i trubbel någon gång för något han kan säga) hehe… Men Brorsan är en rätt sarkastisk kille som gillar att få som han vill, han kan vara lite småjobbig ibland med t.ex. att vilja irritera folk… fast inte för att vara taskig, han brukar vara cool annars. Brorsan bor tillsammans med Farsan (kallad Kompis av alla) och Bettan (hans lillasyster) han har även en bror som heter Mario (Danderyare som bor med fru Jezzi och två döttrar) och en storasyster som bor i England med sin engelsktalande man och sina två söner. Vi kommer få möta dom i serien längre fram (förhoppningsvis).

Brorsan ÄLSKAR film, det är hans liv, hans passion! Han samlar på massa DVD & BLURAY filmer inklusive massa limiterade utgåvor! Han brukar ofta citera filmrepliker när han pratar med folk utan att tänka på det… brukar låta konstigt ibland. En av hans bästa serier som han följer på tv är “Fladderspindelmannen” han älskar den serien. Det andra Brorsan gillar är fotboll, både att spela och att titta på det, han hejar på Juventus och i vilket lag än Zlatan Ibrahimovic går till… Han är Zlatanist med andra ord. Han dör för Zlatan, men på ett coolt sätt, han säger t.ex. att han aldrig skulle störa Zlatan om han såg honom ute på gatan, bara för att låta honom vara ifred… han stöttar Zlatan i allt.

Brorsan jobbar som säljare i en Tysk elektronikkedja kallad Mediachack. Brorsan brukade tidigare jobba på El-Chimpansen, en annan elektronikkedja. Det är många fler ni kommer få följa förutom Brorsan, t.ex Juanca, en av hans närmaste vänner (en 26:årig mommasboy som inte vågar göra något utan lov från hans morsa) och Eduard, även han en av hans närmaste (en 28:årig filmnörd också som inte bryr sig om ett skit)… m.fl. Vi får också följa Vender (en keff robot vars idol är Bender från Futurama) han gör allt för att försöka bli en skådespelare precis som sin stora idol Bender, men som det tyvärr går väldigt dåligt för… kommer han någonsin att bli det? Aja, hoppas att ni kommer att gilla Brorsan och serien… vem vet, detta kanske är början på ett långt nytt äventyr för mig… men å andra sidan kanske inte………… // Philippe Antonio A.R

42