Ny har det kommit nya nyheter om de nya Blizzard spelen efter Blizzcon

De fyra stora nyheterna under Blizzcon mässan vart World of Warcraft: Warlords of Draenor, Heroes of the Storm, Hearthstone: Heroes of Warcraft och Warcraft filmen.
Så det kommer bli väldigt mycket nyheter och detta idag.

World of Warcraft:

Senaste nyheten om World of Warcraft är expansionen till den, Warlords of Draenor, och är det femte expansion till Wow serien. I nya expansionen kommer man hamna i en Orcs befolkat område, Draenor, och på nya expansionen så höjs max level till 100. Man kommer också kunna bygga baser(garrisons) och så kommer man som nykomling att kunna börja spela som lvl 90 så man slipper börja levla från lvl 1.

Här under har ni en trailer och en video på Faction zoner.

 Heroes of the Storm:

HotS kommer att att va en Free-to-play moba spel och kommer att lanseras med 18 hjältar från olika Blizzard spel, man blir tvungen att spela en del för att låsa upp de. Man kan, med hjälp att riktiga pengar, köpa olika kläder till hjältar för att ska en unik karaktär. Det kommer att finnas olika kartor att kriga på med olika hemligheter och strukturer.

Här har ni en video på hur dom arbetar med spelen och en teasergameplay.

Hearthstone:

Hearthstone har just nu befunnit sig i closed beta, men nu under december så kommer det att bli open beta, så för alla som har väntat på att få testa spelet är det bara att vänta en månad till så kan ni börja samla på era kort och spela mot era vänner.
Man kommer kunna göra quest i spelet som belönar med skinnande guld, där efter så kan man använda det för att köpa fler kort eller anmäla sig till turnering.

Spelet kommer också komma ut till Ios och Android, så man kommer kunna spela på resan till jobbet och lunchen.

Warcraft filmen:

Det som kom upp under Blizzcon mässan, angående Warcraft, är att de tagit in mängder med skådespelare men de nämnde inga namn. Filmer kommer att handla om första kriget mellan Alliance och Horde, Thralls pappa Durotan och Lothar som vart med när orcs först kom till Azeroth och lanserade sin första attack på Stormwind Keep. Väldigt stor del av filmen kommer att utspela sig på Eastern Kingdoms.
De börjar filma nu i Januari och än så finns det ingen information om 3D stöd.

Här har ni 4 st koncept bilder på Warcraft the Movie.

warcraft 1 warcraft 2 warcraft 3 warcraft 4

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.