Min semester har kommit mot sitt slut – Farväl Chile

Ok, ni har märkt att inte nyheter och sånt dykt upp på sista veckan. I början var anledningen teckningen… Ville göra den så perfekt som möjligt så all tid gick dit, även efter att den var klar så gick jag igenom den typ 5ggr för att se om jag missat nått. Sen ville jag hitta dom perfekta bakrundstavlorna till bilden… Aja, kan säga att jag verkligen lagt hjärta och tid på den. Alla ni som bokat hoppas jag blir riktigt nöjda med resultaten.
Så, nyheter kommer komma. Men vi får se när. Åker hem på tisdag 9/4 imorn är en fullsatt dag samma som denna helg varit. Kommer hem onsdag natt, kanske att på fredag jag kommer börja skriva normalt igen :)
Med det sagt kan jag säga att jag haft en super semester i Chile och att jag kommer sakna alla här och landet.
Vi hörs snart!

20130407-231727.jpg

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.