Kortrecension: Call of Duty Black Ops ll Multiplayer

Yes, kommer bara recensera utav det jag har spelat idag. Zombie mode har jag inte heller spelat, men det är något jag ser fram emot, gillar också den delen.
Vi ( Jag och vår klan WHA ) gick och köpte spelet och sen förberedde vi med att käka lite frukost på ikea,  Sen gick vi hem och spelade nästan hela dagen, var lite med familjen och gick och träna emellan.
Det första jag la märke till som gjorde mig riktigt glad var hur bra ljudet lät på vapnen, när man skjuter får man verkligen en känsla att man pepprar ihjäl någon, det låter bara så jävla skönt, allt från granater, helikoptrar och skott som flyger förbi, det är något dom säkert jobbat stenhårt på.  Men det är inte allt, banorna är många och stora, än sålänge gillar jag dom och har gjort det riktigt svårt för campare att campa, något som e bra fan. Killstreak har ersatts med Scorestreaks och nu får man poäng för typ allt man gör i spelet, om man skjuter nån i luften, om någon annan dödar någon då din UAV vart på, aj allt. Dom poäng samlar man och använder sedan sina Scorestreaks.
Vapen systemet är också annorlunda, nu kan du modifiera ditt vapen som du själv vill, vill du exempel inte ha en granat så kan du använda ett annat atachement till ditt vapen eller en tredje osv. du sätter själv gränserna. Grymt tycker jag fan, nu har jag ersatt mitt secondary weapon som jag aldrig använde förr med en extra perk t.ex.
Jag var lite orolig innan, trodde det skulle vara för framtids baserat eftersom spelet utspelar sig år 2025, men det gör det inte, vapnen är vapen som finns i dagsläget och vissa är säkerligen väldigt hemliga men ändå troliga. Jag är verkligen nöjd och älskar det nya Call of Duty, nu ska jag gå och fortsätta spela! haha!

Betyg: 9/10
+ LJUDET! vapnen är riktigt sköna.gillar starkt nya vapen systemet!
– Att dom fortfarande inte inplanterat något Klan system för spelare med Klan.

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.