Intressant klipp på specialeffekterna i THE LONE RANGER – SE!

lone ranger

För det första, måste jag bara säga att det inte är klokt att en film som denna, en “Cowboy” äventyrsfilm ska ha så mycket specialeffekter när det finns landskap som är som den på filmen, nu när det är sagt måste jag ändå tillägga att det ser jävligt najs ut, skulle inte kunnat tro att så mycket specialeffekter fanns på dom scenerna som visas och som pratas om i klippet.

Light & Magic (ILM) som är bakom effekterna berättar för oss hur vissa scener gjordes, kolla in den, riktigt intressant. Men som sagt, sjukt att man ändå måste använda sig av så mycket effekter nuförtiden.

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.