AXE skapar fin Reklam + Tävling, 100.000 kr i potten! Sponsrad video

make peace(sponsrat inlägg)

”Make Love, Not War” så heter Axe Peace deodorantens senaste reklam kampanj. Vissa av er kanske redan hann se den på Superbowl finalen som var för ca. 2 veckor sedan och om ni inte har sett den kan jag rekommendera att ni tar en titt på den nu. Det är en väldigt välgjord och fin reklam vi får möjligheten att se och jag tycker att flera stora varumärken borde följa detta koncept, kanske inte på alla deras reklamvideon och produkter men på någon eller vissa för det kanske kan göra skillnad. En reklam som kan ena människor, förändra människors syn på hat och istället skapa kärlek, och ändå göra produkten intressant på samma gång, det skulle nog säkert uppskattas av väldigt, väldigt många människor där ute.
Axe vågade och har verkligen brutit isen med det här, nu kanske just deodorant inte i sig hade så mycket med budskapet i reklamen att göra, men jag såg produkten i videon, fattade budskapet och förde dom två grejerna ihop, nu när jag kommer tänka på kärlek, eller fred på jord så kommer jag nog tänka på Axe några gånger. Så  med det tycker jag dom har lyckats, och som sagt, hoppas flera stora varumärken hoppar på tåget och gör samma sak.

I samband med denna reklam ”Make Love, Not War”, så har Axe också startat en tävling, en tävling där man har möjligheten att göra skillnad samt chans att vinna 100.000kr bara genom att komma på en ide som kan göra världen eller Sverige till en bättre plats. Hur tror du att vi kan förändra jorden till en fredligare planet att bo på?

Vet du det, gå i så fall in på www.axepeace.se och dela med dig din idé och även möjligheten att vinna 100.000kr. Vinnarna väljs i början av sommaren och pengarna lämnas över i september, ”Peace on day dagen”.

Följ också kampanjen på Instagram #AXEPEACESWEDEN.
Grymt Axe, Kolla in videon under och ge oss dina åsikter, ha en bra dag!
// Philippe Antonio

 

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.