3 Intressanta Kommande Disney Filmer – Filmtopp.se

(Swedish post by Filmtopp.se)

Disney har blivit filmvärldens mest framgångsrika produktionsbolag, och vi kan räkna med att de kommer att producera några av årets bästa filmer 2018. Därför har vi på Filmtopp granskat Disney på det kommande årets biotablå och tagit fram några av de Disneyfilmer vi tror kommer att vara mest intressanta.

Solo: A Star Wars Story 

Handling: Det finns ännu ingen handling bekräftad. Den får vi förmodligen veta först när de episka förtexterna rullar igång.

Varför du ska se filmen: Sedan Disney tog över Star Wars har långfilmerna hållit hög klass. Kanske allra mest “Rogue One”, som inte tillhör den nya trilogin. Filmen om Han Solo är likaså den ett sidospår, där vi får följa Luke Skywalkers trogne vapendragare. Filmen har haft en knepig produktion, med byte av regissörer och uppskjutna produktionsdagar.

Än så länge är det svårt att gissa hur bra filmen kommer att bli, eftersom det inte finns så mycket som en teaser ute på nätet. Men, med tanke på hur Disney hittills behandlat Star Wars, ligger nog Solo: A Star Wars Story i säkra händer. Dessutom får vi se Woody Harrelson kliva in i universumet! Vi tror definitivt på att detta blir en av den stora scenens bästa filmer 2018.

Superhjältarna 2

Handling: Pappa Incredible är hemma och vaktar Jack-Jack, medan Elastafilickan är ute och fångar bovar för att rädda världens undergång.

Varför du ska se filmen: Pixars samarbete med Disney har mestadels varit en framgång. Den första filmen om superhjältarna är en av de bästa animerade film någonsin. Det är explosivt tempo, spännande actionsekvenser och mångfacetterade karaktärer, som får oss att rota djupt i våra egna familjerelationer.

Att Superhjältarna skulle få en uppföljare kommer inte som någon överraskning, sett till hur filmen slutar. Det ska bli spännande att följa Jack-Jacks utveckling, han verkar vara en slags superhjälte-Neo, det vill säga… den utvalde. Det här kan bli hur bra som helst, förhoppningsvis en av filmvärldens bästa filmer 2018.

Gigantic

Handling: “Gigantic” äger rum i Spanien under upptäcktsresornas epok och följer tonåringen Jack, som suktar efter äventyr. När Jack hittar en värld av moln där giganter gömmer sig, stöter han på en gigantisk flicka och går med på att hjälpa henne hitta hem.

Varför du ska se filmen: Konceptet med jättar bland molnen är en innovativ idé, som direkt lockar intresse. Rent visuellt verkar filmen enastående och filmer kan gå lång bara på att ha ett fräscht upplägg. Gissningsvis kommer filmen att behandla tunga teman, som var hemma egentligen är. Vi tror på att “Gigantic” en Disney-klassiker och en av årets bästa filmer 2018.

Det här är de verk vi tror kommer att bli Disneys bästa filmer 2018. Vad tror du, finns det en Disneyfilm du saknar på listan?

Tack till Filmtopp.se för inlägget! ;)

About Philippe Antonio

My name is Philippe Antonio and I love movies! Have a movie collection that I wouldn't even trade for a new Ferrari (the gasoline is to expensive) ... I love to draw and have my art on another website Blackbrush.se. Besides that, I also love Gadgets and Zlatan ... well, football generally. I Founded this website for my comic figure at first but has lately just focused on movie/game news, reviews and that stuff. So hope you liked it!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.